OVER ONS

 

Hoi welkom,

Mijn passie voor mode begon toen ik heel jong was. Als klein kind heb ik gezien hoe kleding op maat werd geleverd en toen ik negen jaar oud was heb ik mijn eigen jurk gemaakt. Dit was de ontsteking van mijn passie voor mode en hierna ben ik doorgegaan met het creëren van mode. Ik ben een vrouw die ervan houdt om mode te creëren met een ethische boodschap voor vrouwen. Middels het gebruik van natuurlijke en duurzame kledingstoffen/processen wil ik bijdragen aan een beter milieu voor de wereld.

Ik ben de eigenaresse van ons bedrijf Rose of Sharon en ons geregistreerd merk, Rose of Sharon. Het hoofdproduct van ons bedrijf is jurken, welke doelbewust zijn voor zakelijke en speciale gelegenheden (Business and Party dresses). Wij voorzien klanten ook van diensten die op maat worden gemaakt en uiteraard die handgemaakt zijn.

Al meer dan 40 jaar heb ik werkervaring in de mode als ontwerper, inkoper, persoonlijk klant adviseur en heb ik ook werkervaring met marketing in de verkoop. Het bedrijf leiden doe ik niet alleen. Mijn dochter is ook in ons bedrijf betrokken, voornamelijk op de marketingafdeling. Wij zijn een jong bedrijf dat ook werkt met stagiaires. Ik ben een officieel erkend leerbedrijf en stagebegeleidster voor de mode- en marketingopleidingen.

Ik houd ervan om samen te werken met iedereen die dezelfde interesses en doelen heeft voor ons modebedrijf met de focus naar de goede richting, onze mode creaties. Ik vind het fijn om contact te leggen met mensen, mijn interesse in hen te tonen en te luisteren naar wat hun wensen en behoeftes zijn, zodat wij adviezen kunnen geven om het juiste product te leveren.

Samen kunnen wij dromen waarmaken door unieke, gepersonaliseerde creaties te leveren.

Voel je vrij om contact met mij op te nemen voor meer informatie.

Vriendelijke groeten,

Sharon Parmessar

Fashion Creator/Owner

Logo Rose of Sharon 300px